måndag 18 oktober 2010

Del 7: Framsteg?

Detta kan vara den första kvällen som inte slutar med en suck och ett nederlag. Men det var nära ögat även denna gång.

Jag har, efter lite väl lång betänketid och många fadäser, kommit fram till att det är smartast att knacka ihop alla kortsidor innan man viker hela längden på plats. Trots att det står annorlunda i bruksanvisningen. Bruksanvisning schmuksanvisning! För att klara detta på två händer använder man sig av gaffelpärmar, som pallar upp brädorna i vinkel innan man skjuter in dem. Peters ordning och reda är till och med bra att ha när man lägger golv! Bara att hämta i bokhyllan. Han har hur många som helst!

En annan oortotox lösning är den på problemet med att baksmällan hoppar iväg när man bankar på den. Jag har försökt med böcker, små verktygslådor och andra relativt små men tunga saker, men de glider bara iväg såklart. Lösningen: en alldeles lagom gummerad hantel!

Nu har jag precis öppnat den femte paketet parkett. Det betyder att jag är mer än halvvägs! Kan det vara möjligt att hinna klart innan torsdagen är till ända? Är det till och med möjligt utan att ta ut en semesterdag? Spänningen är olidlig...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar